Verdien geld als cammodel

webcam voor camboys

Een webcam zoals de Logitec c920 is ideaal.Meer verdienen als camboy

Met onze tips verdien je nog meer als camboy.


Tips voor camboys

Er is geen twijfel mogelijk dat de cam industrie fors groeit en hoe vlugger je eraan mee doet, hoe beter. Camboys en camgirls zijn modellen die geld verdienen door shows te geven via hun webcam. Dit doen ze van bij hen thuis of vanuit een studio met meerdere cammodellen. Een camboy worden is dan ook een leuke en eenvoudige manier om extra geld te verdienen. Je bent je eigen baas en bepaald dus volledig zelf je werkschema. Iedereen kan zich inschrijven en starten als webcammodel. Om op te klimmen tot de hoogste categorie van webcammodellen moet je wel beschikken over charme en een spannende erotische show kunnen geven. Deze tips voor camboys zullen je ongetwijfeld goed op weg helpen.

Starten als camboy

Om te starten als camboy moet je eerst een account aanmaken bij een webcamplatform. Je geeft hier enkele gegevens door, alsook een scan van je identiteitskaart. Deze gegevens blijven strikt vertrouwelijk maar zijn absoluut noodzakelijk om je inschrijving te kunnen afwerken. Het webcamplatform gebruikt deze gegevens o.a. voor de uitbetaling van je inkomsten en gaat ook na of je wel degelijk meerderjarig bent. Inschrijven bij de webcamplatformen is altijd gratis. Er worden ook geen éénmalige of wederkerende kosten aangerekend. Eens je alles correct ingevuld hebt en de nodige documenten hebt doorgestuurd wordt je inschrijving gecontroleerd. Afhankelijk van het webcamplatform krijg je binnen de 24-48 uur bericht of je account is goedgekeurd. Vanaf dan kan je beginnen als mannelijk webcammodel.

Benodigdheden voor camboys

Om te starten als camboy heb je bepaalde dingen nodig. Eerst en vooral een laptop of desktop pc. Een toestel met 8GB Ram geheugen is ruim voldoende. Heb je geen geschikte laptop of desktop pc en wil je er nog één aankopen, koop dan geen tweedehands model waar nog Windows 7 opstaat. Deze Windows versie wordt vanaf 2020 niet meer ondersteund en upgrades zullen niet meer beschikbaar zijn.
Verder heb je ook nog een goede webcam nodig. In een laptop zit bijna altijd een webcam ingebouwd maar toch is het verstandig om te kiezen voor een aparte webcam. Deze is immers van betere kwaliteit en veel makkelijker om te richten in verschillende posities. Enkele goede webcams zijn de Logitech C920, de Logitech C970 en de Logitech C922x.

Zorg ook voor een snelle en stabiele internetverbinding. Kies bij voorkeur voor internet via een kabel. Wifi kan dan misschien handig zijn, je loopt altijd het risico dat je Wifi verbinding eens verbroken wordt. Wanneer dat net gebeurt tijdens een show kan je klanten verliezen.

Een webcamnaam kiezen

Denk goed na vooraleer je beslist welke naam je zal gebruiken voor je werkzaamheden als webcammodel. Het is belangrijk om een naam te kiezen die cool is en makkelijk te onthouden. Maar neem geen naam die sterk gelijkt op die van een ander webcammodel zodat je fans niet in de war geraken. Het is ook beter om niet je eigen naam te gebruiken als webcamnaam.

Praat met al je bezoekers

Er zijn 2 soorten van webcamplatformen. Je hebt webcamplatformen zoals Islive waar de bezoeker vanaf de eerste seconde moet betalen om te kunnen kijken en je hebt webcamplatformen zoals Jasmin die werken met freechat. Beide hebben hun voordelen. Bij het ene wordt je dus vanaf de eerste second betaald, bij de 2de kan je via freechat veel bezoekers naar je privéchat krijgen. Het is dan ook belangrijk om al je bezoekers aandacht te geven. Degene die al betalen om je te zien maar ook degene in freechat. Zij worden mits een goede aanpak ook betalende bezoekers.

Hou je bezoekers niet te lang aan het lijntje

Hoe langer de bezoekers op je cam blijven, hoe meer geld ze opbrengen. Het is dus een kwestie van hun interesse zolang mogelijk vast te houden. Laat niet onmiddellijk alles zien maar laat hen ook niet eindeloos wachten. De bezoeker mag niet het gevoel krijgen dat je hen zolang mogelijk op je cam probeert te houden (hoewel dat wel de bedoeling is). Als een bezoeker 5 keer moet vragen voor je antwoord geeft of doet wat hij vraagt dan zal hij zijn interesse verliezen en naar een andere cam gaan. Toon daarom ook interesse in je bezoeker. Ga een (erotisch) gesprek aan met de bezoeker. Bovendien zorg je zo voor een band waardoor je veel meer kans hebt dat je bezoeker later nog zal terugkeren. En het zijn vooral de terugkerende bezoekers die je het meeste geld opleveren.

Wees opgewekt voor de cam

Dit is wellicht 1 van de beste tips voor camboys die we kunnen geven. Niet elke dag is even leuk en iedereen heeft wel eens een mindere dag. Zorg er echter voor dat de bezoekers van je cam dit niet merken. Je bezoekers betalen immers voor een leuke chat en een opwindende show. Veel van je bezoekers hebben immers een partner die vaak al eens in een slechte bui loopt. Ze gaan dan net naar jouw webcam kijken om zich te ontspannen en beter te voelen. Als jij dan ook met een slecht humeur voor de cam zit dan zullen ze vlug terug weg zijn. En als de klant weg is verdien je natuurlijk geen geld. Ben je echt niet in de stemming om voor de cam te zitten, sla dan gerust een dagje over en ga terug aan de slag wanneer je weer de oude bent. Met deze tips voor camboys ben je al een stap verder in het uitbouwen van je carière als webcammodel. Je inschrijven als cammodel kan via de providers die je vindt op onze homepage.